×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۳  
true
true
بررسی مواضع کابینه جدید انگلیس؛ از سیاست‌های دولت استارمر چه می‌دانیم؟

بررسی مواضع کابینه جدید انگلیس؛ از سیاست‌های دولت استارمر چه می‌دانیم؟ کارشناسان می‌گویند که سیاست‌های اصلی انگلیس، از جمله در قبال جنگ اوکراین، بر پایه سیاست‌های دولت قبلی بوده و کمک نظامی به کی‌یف ادامه پیدا می‌کند.

خبرگزاری شهرمردم – کر استارمر، منتخب جدید انگلیس پس از پیروزی قاطع حزب چپ میانه در انتخابات عمومی که به ۱۴ سال حکومت حزب محافظه‌کار پایان داد، اعضای کلیدی تیم وزیران خود را معرفی کرد.

استارمر ریچل ریوز را به‌عنوان وزیر دارایی منصوب کرد. ریوز نخستین زن در تاریخ انگلیس به حساب می‌آید که این سمت را برعهده گرفته است.

بررسی مواضع کابینه جدید انگلیس؛ از سیاست‌های دولت استارمر چه می‌دانیم؟

استارمر دیوید لامی را به‌عنوان وزیر خارجه انگلیس منصوب کرد. لامی از سال ۲۰۰۰ نماینده پارلمان انگلیس بوده است.

بررسی مواضع کابینه جدید انگلیس؛ از سیاست‌های دولت استارمر چه می‌دانیم؟

آنجلا راینر، که در سال ۲۰۲۰ به عنوان معاون رئیس حزب انتخاب شده بود، معاون نخست‌وزیر خواهد بود و همچنین در زمینه رتبه‌بندی، مسکن و مختصات جوامع فعالیت خواهد کرد.

ایوت کوپر که در کابینه گوردون براون، نخست‌وزیر سابق بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ به‌عنوان وزیر خزانه‌داری و وزیر کار و بازنشستگی فعالیت می‌کرد، به‌عنوان وزیر کشور منصوب شده است.

لیزا نندی هم به سمت وزیر فرهنگ انگلیس منصوب شده است.

جان هیلی به‌عنوان وزیر دفاع و شبانه محمود به‌عنوان وزیر دادگستری انگلیس معرفی شدند. همچنین وس استریتینگ به‌عنوان وزیر بهداشت و بریجت فیلیپسون به‌عنوان وزیر آموزش انتخاب شدند.

بررسی مواضع کابینه جدید انگلیس؛ از سیاست‌های دولت استارمر چه می‌دانیم؟

اد میلیبند، رئیس سابق حزب کارگر به‌عنوان وزیر انرژی منصوب شد. لوسی پاول هم رئیس مجلس عوام خواهد بود.

سیاست خارجی

آتلانتیک کنسول در مقاله‌ای درباره سیاست‌های دولت جدید انگلیس، نوشت: پس از ۱۴ سال دولت محافظه‌کار، شعار یک کلمه‌ای کارزار حزب کارگر همه چیز را بیان کرد: «تغییر». اما زمانی که نوبت به مسائل مهم سیاست خارجی و نظامی روز می‌رسد، «تداوم» ممکن است واژه مناسب‌تری باشد.

انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ یکی از اصلی‌ترین حامیان کی‌یف بوده است و بیش از سایر اعضای اروپایی ناتو برای این کشور هزینه می‌کند. این‌ها موضوع‌های مورد توافق در جریان اصلی سیاست انگلیس هستند.

در هر صورت، حزب کارگر و محافظه‌کار در مبارزه‌های انتخاباتی سعی کردند در قاطعیت حمایت خود از اوکراین و فوریت برنامه‌هایشان برای افزایش هزینه‌های نظامی به ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) از یکدیگر پیشی بگیرند.

این در پروژه سیاسی استارمر نقش اساسی دارد. استارمر در سال ۲۰۲۰ با قاطعیت حمایت حزب کارگر از ناتو را اعلام کرد و دوباره به بازدارندگی هسته‌ای انگلیس (معروف به تریدنت) متعهد شده بود.

روابط با اروپا

پیروزی حزب کارگر در این انتخابات سیگنال روشنی را به اتحادیه اروپا ارسال می‌کند؛ انگلیس مایل است روابط خود را با اروپا بهبود بخشد.

کارشناسان می‌گویند اینکه تا چه حد روابط بین دو شریک توسعه یابد به جاه‌طلبی‌های دولت کارگر و آنچه اتحادیه اروپا مایل است (یا نمی‌خواهد) در تجارت بپذیرد بستگی دارد.

در حالی که حزب کارگر قصد خود را برای احیای روابط با اروپا پس از ۸ سال تیرگی روابط ناشی از برگزیت ابراز کرده، اما در مورد اهداف خود خیلی مشخص نبوده است. در هر صورت، آنچه حزب کارگر در مورد آن روشن بوده، نپیوستن مجدد به بازار واحد اتحادیه اروپا یا اتحادیه گمرکی، یا اجازه تردد آزادانه افراد بین مرز‌های انگلیس با اتحادیه اروپا است.

طرح رواندا

کر استارمر، نخست‌وزیر جدید انگلیس در نخستین روز از فعالیت خود، طرح بحث برانگیز اخراج پناهجویان به رواندا را متوقف کرد.

این طرح که در زمان نخست‌وزیری بوریس جانسون آغاز شد و از سوی لیز تراس و ریشی سوناک ادامه یافت، با چالش‌های قانونی گسترده‌ای مواجه بود.

اعضای حزب کارگر تایید کرده‌اند که طرح حزب محافظه‌کار برای اخراج مهاجران به رواندا که به‌طور غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند، عملا «مرده» است.

true
true
بررسی مواضع کابینه جدید انگلیس؛ از سیاست‌های دولت استارمر چه می‌دانیم؟
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

true